+45 4098 1819

Her kan du læse om mine kunders tilfredshed

Det siger andre

Det betyder rigtig meget for mig, at mine kunder er tilfredse med den hjælp, jeg giver dem.

Jeg har lavet kvinders vej, fordi jeg virkeligt tror på, at de ydelser jeg sælger, gør en kæmpe stor forskel for mine kunder. Tilbagemeldingerne er, at mine kunder har fået en nemmere hverdag med mere balance og harmoni uanset om de har fået hjælp til jobsøgning, effektivitet eller deres adfærd.

Her på siden kan du møde nogle af mine kunder, der fortæller om deres oplevelse.

Mine kunders tilfredshed er 4,8, hvor 5 er højeste karakter.

Crack the Code courses given by riksted effekten company was interesting, informative and involving. After that, I felt much better prepared for the Danish work market and culture.

Conni Riksted gave me the right knowledge, tools and support which helpt me to land my dream job here in Denmark.

riksted effekten has my highest recommendations.

Agne Norvalaityte

Logistics Assistant, Polar Seafood Denmark

Conni stolede på mit potentiale og gjorde mig bevist om mine faglige, sociale og personlige kompetencer. Det udvidede min forståelseshorisont og tændte mine karrieredrømme. Jeg ville ønske, jeg havde mødt Conni tidligere i mit forløb. Det er ærgerligt, at det langt fra er alle nyuddannede akademikere, der får mulighed for at benytte sig af riksted effekten.

Forløbet var: Professionelt | Motiverende | Nyskabende.

Anne Fischer

HR-medarbejder hos 1. Eskadre Stab, Flådestation Frederikshavn

Conni is the best of the best. I would reccomend her to everybody with all my heart. She helped me and others so much with getting the dream job and her courses are easy to understand!

Ana Daiana Fazekas

Beregner, Præfa Betonelementer

Jeg har fået øjnene op for nye muligheder og løftet mit arbejde, gennem kontante tilbagemeldinger og kærlige puf.

Birgitte Poulsen

HR-Partner, Aalborg Universitet

Jeg var imponeret over ambitionsniveauet om at komme i gang med det samme, det var det helt rigtige for mig…så (da jeg startede hos dig) blev jeg færdig med at spilde tiden..!

Forløbet var personligt, ambitiøst, målrettet!

Dorte Dahlgård Larsen

Byggesagsbehandler, Silkeborg Kommune

Lyder som pral, men det føles som om min hjerne er vokset i dag. Så meget at den ikke kan være i mit hoved.

Nåååh nej det hedder sig at jeg er under udvikling 🙂 Tak til Conni fordi du sætter tankerne i gang. Jeg har fået mere energi og overskud til det, der er vigtigt både på job og hjemme.

Gry Rasmussen

Souschef, Tandlægen.dk

Conni har en helt særlig måde at coache på. Hun er selv det allerbedste eksempel på en, der kender sig selv og arbejder med det, hun brænder for. Man kommer til at tænke: “Det ser da ikke så svært ud – og det ser tilmed rart ud – det kan jeg også gøre!

Helle Borregaard

Area Sales Manager, Actona Company A/S

Et forløb hos Conni Riksted er en stor hjælp i jobjagten. Conni er en effektiv, handlekraftig og proaktiv rådgiver, som altid har masser af forslag til nye strategier og forbedringer i jobsøgningen. Samtidig kan hun med sit store netværk åbne nye døre og muligheder.

Marie Damgaard Christensen

Klubansvarlig, Kunsten

Conni har engageret sig 110 % i mig, og ikke bare min karriere Hun er gået den ekstra mil for at afdække, hvad der forhindrede mig i at tage et nyt job. Da det var på plads, gik resten af sig selv.

Forløbet har været udfordrende, selvudviklende og har givet mod til mere.

Mie Lindskou

Save & Retention, Telenor Group

Tak for din hjælp, den var uundværlig, uden den havde jeg ikke været hos Pallisgaard i dag. Forløbet har været super relevant, størst indtryk gjorde netværkssamtalerne, da det i høj grad var dem, der fik mig i ordinært job.

Forløbet har været præcist, effektivt og nytænkende.

Rikke Rosenvinge Sigsgaard

Regnskabsassistent, Pallisgaard A/S

I met Conni Riksted through a course that she organised called Crack the Code that aimed to help international students in Denmark find jobs on the danish market. By the end of the course I was able to write effective job applications, know how to present myself at interviews and even got an internship in a succesful company with a promise for full time employment.

Conni has been devoted, motivated, energetic and succesful at helping me at every stage of my job search.

Stela Valentinova Hristova

UI UX Designer, Markers

Hej Conni,
Så fik jeg med din store hjælp job i går, starter som butikschef ved Circle K den 1. Maj, og der skylder jeg dig en kæmpe tak for al din hjælp.

Nyd at du gør en kæmpe forskel.

Susanne Jensen

Butikschef, Circle K, Fredeikshavn

 

Jeg samler på glade kunder.

Hjælper min hjælp ikke, får du pengene retur.

Conni Riksted er en af de samarbejdspartnere, jeg har størst tillid til. Conni leverer 100% professionelt arbejde og udfra en meget høj etisk standdard. Tingene er i orden, hvergang.

Jeg samarbejder med Conni Riksted omkring e-five factor, som en meget værdifuldt værktøj, på vores lederuddannelse til kvinder.

Susan Binau

Social Entrepreneur, Keynote Speaker, Women Fighting Cancer Foundation

SPOT OG STOP er et særdeles aktuelt og spændende område, som jeg i mit daglige virke kan udvikle og blive bedre til. Jeg fik værktøjer og stof til eftertanke med hjem, der kan ændre min hverdags vaner. Jeg griber til overspringshandlinger i en presset hverdag.

Efterfølgende er der sket et par ændringer især på mailområdet og ikke mindst en synlig plan over haste- og væsentlige opgaver. Et meget levende og engageret oplæg med flere gode og relevante praksisoplevelser / værktøjer.

Susanne Qvist

Udviklingsdirektør, Egn

Conni Riksted er bestemt ikke en kvinde, man skal undervurderer. Med stor viden og endnu større empati finder hun ind til den enkeltes spidskompetencer, og finder det bedste frem i alle. Hun er super skarp til at se udfordringerne fra alternative vinkler, og derved finde løsninger, som de færreste ville have fundet. Det hele med et livsmod og en latter, der får det hele til at virke let og ligetil. Derfor kan jeg varmt anbefale Conni som samarbejdspartner til både små og store udfordringer i en virksomhed.

Tine Winther

Portør, Aalborg Universitetshospital

At arbejde med Conni hos riksted effekten var en super dejlig oplevelse, der kun kan anbefales.Hun sætter sig ind i arbejdet og gør sit bedste for at opnå det ønskede mål efter behov fra hver klient.

Under hele forløbet har jeg fået konstruktive meninger fra nye perspektiver. Det var virkelig motiverende og lærerigt.

Tusind tak for hjælpen! 🙂

Zuzana Sand Krystýnová Christiansen

Logistics, Epoka

Ja tak - jeg vil gerne kontaktes

7 + 9 =

kvindersvej.dk

6 genveje til et godt liv!

Du får viden om, værktøjer til og svar på, hvordan du får ro, overskud - og et godt liv!

om 4 minutter ved du, hvordan du kick starter din personlige udvikling og du får

6 tips og øvelser, som mange kvinder før dig har haft stort udbytte af.

Nul spam. Udelukkende emails om kvinder, adfærd og effektivitet. Og du kan selvfølgelig afmelde dig, lige når du ønsker!

Har du spørgsmål og kommentarer, er du velkommen til at kontakte mig.


Gode tanker herfra

Conni

Fedt at du vil være med! Jeg glæder mig til, at vi i fællesskab klæder dig på til en nemmere hverdag som karrierekvinde og mor. Lige om lidt lander en mail fra mig i din indbakke! På gensyn Conni Kvindersvej.dk.