+45 4098 1819

Manualen EFFEKTIV JOBSØGNING  – praksis

EFFEKTIV JOBSØGNING – i praksis er et sammenkog af Conni Riksteds erfaring med at hjælpe jobsøgere i job. Manualen er let at gå til. Forestil dig, at der ligger 11 trædesten foran dig, som danner en sti. For hvert skridt du tager, kommer du ét skridt nærmere dit mål. For at lette vejen til drømmejobbet er manualen spækket med øvelser, eksempler og metoder. Metoderne er gennemtestede og har allerede hjulpet mange i job – så klø på, det lønner sig!

Jeg guider dig gennem stille og roligt, så dit arbejde sidder lige i skabet. Glæd dig til aha-oplevelser, der ligger som perler på en snor, og som åbner for din forståelse af jobsøgnng og karriereplanlægning på et dybere plan.

En lettere vej

Manualen fungerer som et arbejdsværktøj i jobsøgningsprocessen. Vejen til drømmejobbet starter indefra; du skal først vide, hvad dit mål er for at kunne realisere det. Derfor handler manualens trædesten 1, 2 og 11 om afklaring. Du skal vide, hvem du er, og hvad du drømmer om for at nå dine mål.

Dernæst er det vigtigt, at du finder ud af, hvad du kan i praksis. Det er den viden, du skal sælge dig selv på i en ansøgning og til en jobsamtale. Trædesten 3 og 4 hjælper dig med at udlede dine kompetencer og fortælle dine succeshistorier.

Når det er gjort, er du klar til at præcisere målet; du skal vide, hvad du går efter og hvorfor. I trædesten 5 får du mulighed for at gå i dybden med, hvad der motiverer dig, og hvilke krav du har til den virksomhed, du skal arbejde for.

Når du ved, hvem du er, hvor du vil hen, og hvad du kan, skal du kunne vise det overbevisende.

Det er en velformuleret og veldokumenteret ansøgning og CV, der får dig i JA-tak bunken og til jobsamtale. Til samtalen skal du udstråle engagement og gåpåmod.

I trædesten 6 til 10 får du et indblik i, hvad der virker, når du skriver ansøgning, hvordan du plejer dit netværk og styrker din position til jobsamtaler.

“Tak for din hjælp Conni, den var uundværlig, uden den havde jeg ikke været hos Pallisgaard i dag.

Forløbet har været super relevant, størst indtryk gjorde netværkssamtalerne, da det i høj grad var dem, der fik mig i ordinært job.

Mit forløb hos dig var præcist, effektivt og nytænkende”.

Rikke Rosenvinge Sigsgaard

Regnskabsassistent, Pallisgaard A/S

Rigtig god læse- og arbejdslyst

Conni Riksted

Manualen er redigeret og illustreret af Petra de Place Bak, Kommunikationsstuderende ved Danmarks Medie og Journalisthøjskole. Tryk her

Manualen findes også i en engelsk version.

Vil du vide mere om manualen

4 + 9 =

kvindersvej.dk

6 genveje til et godt liv!

Du får viden om, værktøjer til og svar på, hvordan du får ro, overskud - og et godt liv!

om 4 minutter ved du, hvordan du kick starter din personlige udvikling og du får

6 tips og øvelser, som mange kvinder før dig har haft stort udbytte af.

Nul spam. Udelukkende emails om kvinder, adfærd og effektivitet. Og du kan selvfølgelig afmelde dig, lige når du ønsker!

Har du spørgsmål og kommentarer, er du velkommen til at kontakte mig.


Gode tanker herfra

Conni

Fedt at du vil være med! Jeg glæder mig til, at vi i fællesskab klæder dig på til en nemmere hverdag som karrierekvinde og mor. Lige om lidt lander en mail fra mig i din indbakke! På gensyn Conni Kvindersvej.dk.