+45 4098 1819

Fra underskud til overskud

Lørdagskursus for din veninde og dig

Der er store rabatter til de hurtige
annonceres snart

 

“Fra underskud til overskud” gør dig til en langt bedre version af dig selv – både til glæde for dem, du gerne vil være noget for – og for dig!

Kom godt i gang med at bygge din og din venindes model af, hvordan I kan hjælpe hinanden til mere overskud og balance.

Kort om kurset “Fra underskud til overskud”

Et anderledes kursus, hvor du, i fællesskab med din veninde og fem andre veninde-par, lærer, hvordan du får overskud til det, der er vigtigst for dig. Og ikke nok med det – på kurset lærer du også, hvordan du og din veninde hjælper hinanden med at holde fast i overskuddet!

Få fyldt energi-reserverne op, mens du
1. bygger relationer
2. styrker dit veninde-skab
3. får nemme værktøjer, der giver dig ekstra tid.

 

Find energien sammen - og hver for sig

“Fra underskud til overskud” er det første danske kursus, hvor du og din veninde lynhurtigt finder ind til de ting, der føles godt, og hvad der er vigtige for jer personligt. Gennem kurset laver I en plan, der sikrer, at I sammen og hver for sig får mere af det, der betyder noget samtidig med at træthed, stress og jag reduceres.

 

De værktøjer og metoder, vi arbejder med, er så indlysende og lette, at du vil ærgre dig over, at du ikke er kommet i gang noget før. Men i dag er dagen!

Tal med din veninde om at hjælpe hinanden
fra underskud til overskud

Her er det jer, der er i centrum. I bliver guidet gennem trinnene i en afslappet og imødekommende atmosfære. Vi har fokus på læring og relationer, alt imens rygsækken proppes med viden og værktøjer. Tilmeld jer allerede i dag, for der er gode rabatter til de første.

Kursets indhold

1. Derfor er du i underskud:

  • Derfor mangler du tid.
  • Hvordan du opbygger gode vaner og rutiner, der hjælper dig med at håndtere tidsrøvere, afbrydelser og overspringshandlinger.
  • Lær, hvordan du bruger din hjerne til at opnå indflydelse, og få friheden til at gøre det, der betyder allermest for dig!

2. Værktøjer, der giver dig overskud

  • Skab balance i dit liv, og lær at sige fra på en ordentlig måde.
  • Det vil gå op for dig, hvor i dit liv, du helt oplagt, kan sætte ind og få meget mere overskud.
  • Sådan spiser du en elefant

3. Byg din – og din venindes – overskuds-model

  • Sådan motiverer og engagerer du dig selv og din veninde.
  • Sådan laver du en powerfuld strategi, der rent faktisk virker!
  • Fra udmattede blæksprutter til power women.

Dette kursus er baseret på 16 års arbejde med adfærd og personlig effektivitet – sidst men ikke mindst mange års arbejde med og for kvinder:

Erhvervskvinder.dk – 6 års medlemsskab af den nordjydske bestyrelse, heraf de sidste fire år som nordjysk formand samt medlem af den nationale hovedbestyrelse og forretningsudvalget.

KIVIN | Kvindelige Iværksættere i Netværk – gennem 7 år udviklet, ansøgt og drevet et af de første store EU-finansierede projekter, hvor der var fokus på knap 400 Kvindelige iværksættere og kvindelige ejerlederes specielle udfordringer.

Kvinder på Vej – udviklet, ansøgt og drevet den 2 årige lederuddannelse for 36 aspiranter, mellemledere, CEOs og ejerledere

Din underviser på fra underskud til overskud er Conni Riksted

kvindersvej.dk

6 genveje til et godt liv!

Du får viden om, værktøjer til og svar på, hvordan du får ro, overskud - og et godt liv!

om 4 minutter ved du, hvordan du kick starter din personlige udvikling og du får

6 tips og øvelser, som mange kvinder før dig har haft stort udbytte af.

Nul spam. Udelukkende emails om kvinder, adfærd og effektivitet. Og du kan selvfølgelig afmelde dig, lige når du ønsker!

Har du spørgsmål og kommentarer, er du velkommen til at kontakte mig.


Gode tanker herfra

Conni

Fedt at du vil være med! Jeg glæder mig til, at vi i fællesskab klæder dig på til en nemmere hverdag som karrierekvinde og mor. Lige om lidt lander en mail fra mig i din indbakke! På gensyn Conni Kvindersvej.dk.